szemhéjpúder felvitele

Szemhéjpúder felvitele

A szemhéjpúder felvitele- 12 tipp, hogy mindig tökéletes legyen a szemsminked

Szeretnéd megtudni, hogy hogyan lehet mindig tökéletes a szemsminked?

 

A bejegyzésben szereplő 12 tipp a segítségedre lesz ebben

Szemhéjpúder- a legjobb 12 tipp a felviteléhez

 

A sminked épp olyan fontos a megjelenésed szempontjából, mint az öltözéked. Sőt, akár ennél fontosabb is lehet.

Biztosan már veled is előfordult, hogy olyan nővel találkoztál, akinek a kinézetén inkább rontott, mint javított a szemsminkje. Lerítt róla, hogy fogalma sincs, hogyan kellene ezt jól használnia.

De láttunk már olyan nőket is, akik tudják, hogyan kell megfelelően alkalmazni, hogy vonzónak és gyönyörűnek tűnjenek. Nem akarsz te is közéjük tartozni? Biztos vagyok benne, hogy igen.

Ebben a bejegyzésben adok néhány tippet, hogy ezt megtehesd.

 

A jó hír, hogy a szemhéjpúder tökéletes felvitele nem nehéz.

Valójában csak a személyes stílusodnak megfelelő megjelenést kell megtalálnod és az ehhez szükséges technikát elsajátítanod.

Próbáld ki ezeket a tippeket a szemhéjpúder felviteléhez:

 
 1. Mindig használj alapozót a szemeden, ugyanúgy, mint az arc többi részén.

Használj szemhéjpúder alapot, vagy használhatod az alapozódat a szem környékére is. Szép, egyenletes alapot ad a szemhéjpúder felviteléhez.

 1. Satírozz, satírozz, satírozz. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni ezt.

Próbáld ki ezt a kísérletet: az egyik szemeden satírozd el a szemhéjpúdert, a másikra csak vidd fel a szemhéjpúdert ecsettel. Egyből látni fogod a különbséget és soha nem fogsz megfeledkezni a satírozásról.

 1. Ha drámai szemekre vágysz, szemhéjpúder ecsetet nedvesítsd meg és ezt követően mártsd a festékbe, majd vidd fel a szemhéjadra. Sokkal intenzívebb, drámaibb színt kapsz.
 2. Ha kék szemed van, viselj lila, ibolya, szürkésbarna, szürke, fekete, sötétkék színeket. Jól illik még a fukszia, a türkiz és az ezüst is.
 3. Ha zöld szemed van, viselj lila, zöld, barna, khaki színt. Jól állnak a barackos színek, a világoszöld és az arany is.
 4. Barna szemhez jól mutat a pezsgőszín, a réz, barna, barack, khaki és bézs árnyalatok. Jól illik még a királykék, a mandarin, a forró rózsaszín.
 5. A sötétkék, por kék és szénszín, valamint az ezüst minden színárnyalathoz jól illik.
 6. A szemed belső sarkába vigyél fel egy világos árnyalatot, ami visszaverődik és fiatalosabbá teszi a szemet.
 7. Ha azt szeretnéd, hogy a szemed nagyobbnak tűnjön, használj egy világos árnyalatot a szemed belső sarkában és egy sötétebb tónust a szemhéjad közepén.
 8. Gyakorolj és kísérletezz, amíg művészi szintre fejleszted a szemhéjpúder felvitelét.
 9. A legvilágosabb színt a belső szemzugba és a szemöldök alá vigyük fel. A közepes árnyalatot a mélyítővonalba vigyük fel és kívülről haladjunk a belső szemzug felé. A legsötétebb árnyalatot a külső V-be vigyük fel.
 1. Világos színnel hangsúlyozd a szemöldök alatti homlokcsont részt. Ily módon természetesen és gyönyörűen kiemeld a vonásaidat.

Ezekkel a legfontosabb tippekkel már tudod, hogy hogyan használd a szemhéjpúdert, hogy a legjobban nézz ki.

Próbáld ki, hogy mi működik neked a legjobban. Gyakorolhatsz egyedül, vagy barátnőddel, akinek így kikérheted a véleményét is.

És még egy fontos dolog. A sminked is sokkal szebb lesz, ha hatékony szemránckrémet használsz, amely fiatalosabbá teszi a bőrödet.

Ne felejtsd el, hogy mindig gyönyörű vagy. A smink csak még jobban kiemeli a szépségedet.

Scroll to Top