SMINK ÉS PÉNZ - BONCATA CSILLA FÜGGETLEN ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓ

BUDAPEST (20) 620 5860

Merj nagyot álmodni! A siker Rád vár!

Merj nagyot álmodni, a siker Rád vár!Merj nagyot álmodni!

Az Oriflame dekorkozmetikumok segítenek a siker elérésében, bármit is jelentsen ez számodra. Oriflame szépségtanácsadónak lenni egy igazi vállalkozás, egy életstílus is lehet.

Hogyan?

Építs hálózatot, azaz segíts másoknak szépnek lenni és pénzt keresni!

Eddig már biztos, hogy megfordult a fejedben, hogy ahhoz, hogy sok pénzt keress, nagyon sok rúzst, szemhéjárnyalót, parfümöt, körömlakkot kell rengeteg ismerősödnek ajánlanod. Valószínűleg arra is gondoltál már, hogy nincs is elég ismerősöd ahhoz, hogy jelentős jövedelemre tehess szert ilyen módon, még ha azokat is beleszámolod, akiket csak látásból ismersz…Idegeneket meg eszed ágában sincs megszólítani az utcán…

De akkor hogyan tudsz mégis igazán sok pénzt keresni az Oriflame termékek segítségével?

Annyit, amennyiből akár a tandíjadat és a lakhatási, megélhetési költségeidet is tudnád finanszírozni a főiskolán?

Amiből akár a saját autód vagy lakásod hitelét is törleszteni tudnád hónapról hónapra?

Amivel elmehetsz nyaralni úgy igazán, nem csak a kert végébe sátorozni?

Konkrétan, hogy lehet ebből jól megélni? Karriert építeni? Sikeres lenni?

Hidd el, hogy minden adottságod megvan hozzá, hogy egy stabil, jó megélhetést biztosító üzletet építs független Oriflame szépségtanácsadóként.

Ebben az üzletben mindenki egyenlő esélyekkel indul. Mindegy, hogy szép, vagy csúnya, kövér, vagy sovány, gazdag, vagy szegény, sokdiplomás, vagy még érettségije sincs. A siker lehetősége mindenkinek egyformán adott.

Meg fogod ismerni azokat a személyeket, akik rövid időn belül csapattársaid és barátaid lesznek, anélkül, hogy az utcán kellene idegeneket leszólítanod. Mentoruk és példaképük leszel.

Röviden összefoglalom, hogy miként tudod megvalósítani az álmaidat az Oriflame termékek segítségével. A részletekre majd útközben foglak megtanítani, miközben már pénzt is keresel.

Először is lennie kell álmaidnak. Tudnod kell, hogy mit akarsz elérni. Általában az történik, hogy aki nem tudja, hogy hova megy oda is jut…valahova…

Ha már tudod, hogy mi a célod, akkor kell egy terv, hogy hogyan jutsz el oda. Ebben segítek:-)

Azért lényeges ez, mert nem mindegy, hogy kiflire szeretnél pénzt, vagy a Harvard-on finanszíroznád a tandíjat a jutalékodból. Nem mindegy, hogy mennyi időt, energiát kell, vagy tudsz belefektetni az üzletépítésbe.

Következő lépés: az ismerőseidnek beszélni az üzleti lehetőségről. NEM kell rámenősnek lenned! Csak magadat add, meséld el, hogy Te miért kezdtél hozzá, és miért csinálod.

Lesz, akit nem érdekel, és lesz, aki szívesen csatlakozik majd hozzád.

Együtt dolgozhatsz a barátaiddal, nem fantasztikus? Sőt, Te fogod betanítani őket.

Lépésről lépésre. Az ők sikerük a Te sikered lesz. Téged fognak másolni.

Ugyanakkor Te is nagyon sokat fogsz tőlük, meg az ügyfeleidtől tanulni.

Ez nagyon lényeges eleme az üzletnek, hogy amit Te megtanulsz, add át a belépőidnek is, hogy ők tovább adhassák az alattuk levőknek. Mert ebben rejlik az üzleted stabilitása és növekedési potenciálja. Lehet, hogy nagyon sok ismerősöd van, de nem ismerheted az összes ismerősöd ismerőseinek az ismerőseit. Ellenben ha jól csinálod, akkor hamarosan ők is az üzlettársaid lesznek. Szert tehetsz egy olyan kapcsolati hálóra, amelynek a segítségével nem csak az Oriflame üzletben, hanem életed bármely területén sokkal sikeresebb lehetsz.

Képzeld el, hogy van egy száz fős csapatod, és mondjuk könyvelőt keresel. Vagy fogorvost. Vagy autószerelőt. Vagy külföldön dolgoznál egy ideig és nem ismersz ott senkit, aki segíteni tudna az elhelyezkedésben. Biztos, hogy az új ismerőseid között lesz olyan, aki segíteni tud.

Nem kell paráznod, Te sem leszel egyedül.  Azért vagyunk, hogy segítsünk Neked. Legyen pozitív a hozzáállásod és legyél kitartó, a többit menetközben elsajátítod. Miközben tanulsz, még fizetnek is:-)

Arról, hogy hogyan kereshetsz pénzt és építhetsz vállalkozást akár tizenévesen is, itt olvashatsz.

Ugye mennyivel jobban hangzik, mint egy bármilyen más típusú vállalkozás, vagy munkalehetőség?

Íme, egy kis összehasonlító táblázat, hogy jobban átlásd:

Siker

Szeretnél független Oriflame szépségtanácsadó lenni?

Itt csatlakozhatsz. 

Itt ismerkedhetsz az Oriflame katalógus legjobb ajánlataival, tudhatsz meg többet a termékekről

Szeretnél többet megtudni az üzleti lehetőségről?

Itt veheted fel velem a kapcsolatot

Call Now Button