SMINK ÉS PÉNZ - BONCATA CSILLA FÜGGETLEN ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓ

BUDAPEST (20) 620 5860

Ajándék csomagolás ötletek minden alkalomra

Ajándék csomagolás ötletek- minden alkalomra

ajándék csomagolás ötletekAjándék csomagolás ötletek, amelyek segíthetnek még nagyobb örömet szerezni a megajándékozottnak:

Szeretteinknek, barátainknak ajándékot adni legalább annyira jó érzés, mint ajándékot kapni tőlük.
Az ajándék megtalálása, kiválasztása kihívást jelenthet bárki számára, akkor is, ha jól ismeri a megajándékozott ízlését, tudja, hogy mit szeret.

Az ajándékvásárlás már nem okoz számomra fejtörést, amióta regisztráltam az Oriflame-nél.

Akármilyen esemény van: névnap, születésnap, házassági évforduló, Karácsony, Húsvét, lánybúcsú, keresztelő, stb., elég végiglapoznom az aktuális Oriflame katalógust, hogy megtaláljam az alkalomnak leginkább megfelelő Oriflame termékeket.

Évek óta használom és megbízom bennük, tudom, hogy természetesek és jó minőségűek, mindig örömet szerzek velük az ismerőseimnek, családtagjaimnak.

Háromhetente jelenik meg új katalógus, csodálatos új termékekkel, akciókkal.

Regisztrált tagként a katalógus árnál 20%-kal kedvezőbb áron vásárolhatok minden alkalommal.

Akkor sem kell pánikba esnem, ha egy reggel arra ébredek, hogy másnap ajándékot kell vinnem valakinek, reggel tíz óráig még nyugodtan feladhatom a megrendelésemet, hogy másnap már érte is mehessek a postára, vagy akár haza is kérhetem.

ajándékcsomagolásLeggyakrabban előre tudok tervezni, a legfontosabb események évente ismétlődnek, időben, a legjobb áron tudom beszerezni a kedvenc termékeket, amelyeket ezután már csak csomagolni kell.

Így akár fél-áron tudom megvásárolni a barátaim, családtagjaim kedvenc termékeit, kihasználva az éppen aktuális Oriflame katalógus nyújtotta kedvezményeket.

Ha még nem regisztráltál az Oriflame-nél, akkor itt megteheted. Pár kattintás és már fel is adhatod a megrendelésedet.

Az Oriflame termékek csomagolása stílusos, meg gyönyörű, de kell hozzá a „körítés”, a csomagolás, amikor átnyújtjuk valakinek az ajándékot.

Összegyűjtöttem 7 ajándékcsomagolási ötletet. Van egyszerű, kreatív, környezetvédő, biztosan találsz közöttük olyat, amelyet te is szívesen kipróbálnál.

1. Ajándék csomagolás ötletek gyorsan, egyszerűen: Ajándéktasak

Pár perc alatt elkészítheted ezt az ajándéktasakot, ha 1-2 kisebb terméket szeretnél ajándékozni a barátnődnek, anyukádnak, vagy a nagyinak.

Kerülhet bele körömlakk, szempillaspirál, szemceruza, kézápoló krém, vagy parfüm. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, csak színes papír, ragasztó és olló.

Itt láthatod az ajándéktasak elkészítéséhez szükséges lépéseket:

2. Ajándék csomagolás ötletek: Egy csokor sminktermék

Az egyik kedvencem, mert fantasztikusan mutat, és az elkészítése sem túl bonyolult.

A kisméretű Oriflame dekorkozmetikumokat egy csodálatos csokorba rendezheted, akár édesanyád, lánytestvéred, barátnőd születésnapjára, névnapjára, lánybúcsúra, vagy egyéb eseményre.

Mire lesz szükséged? Csomagolópapírra, dekor kreppelt térkitöltő papírra (vagy valami helyettesítő anyagra), hurkapálcikákra, ragasztóra, ollóra és opcionálisan egy pár szál virágra és természetesen az ajándékba szánt Oriflame sminktermékekre.

Kreatív ajándék csomagolási ötletek, ha ajándék szettet szeretnél ajándékozni:

3. Ajándék csomagolás ötetek: Készíthetsz kimonó formájú díszcsomagolást, ha az Oriflame ajándék szettet hölgyismerősnek szánod.

Szükséged lesz hozzá csomagolópapírra, ragasztószalagra, szatén szalagra és ollóra.
Itt lesheted el a megvalósításhoz szükséges lépéseket:

4. Ajándék csomagolás ötletek: Ugyancsak a japán stílusnál maradva, választhatod ezt a nagyon elegáns, bár az előbbinél kicsivel több kézügyességet igénylő csomagolási technikát.

Csomagolópapírra, krepp-pappírra, ollóra, ragasztószalagra és kétféle selyemszalagra lesz szükséged az elkészítéséhez:

5. Ajándék csomagolás ötletek: Párodnak, barátodnak, férfi ismerőseidnek szánt Oriflame ajándék szettet ing formájú csomagolásban is átnyújthatod.

Ajándék csomagolópapír, ragasztószalag, ajándékszalag szükséges hozzá. Könnyű elkészíteni, és az eredmény valóban mutatós és elegáns.

6. Ajándék csomagolás ötletek: Több nagyobb termék esetében, például testápoló, tusfürdő, kéz- és lábápoló termékek, sampon, stb. esetében pazarul mutat majd az ajándékod, ha egy papírdobozba helyezed a termékeket, majd az egészet celofánba csomagolod.

Lépésről-lépésre megnézheted itt, hogy hogyan kell eljárnod:

7. Ajándék csomagolás ötletek: Nem akarsz hajtogatni, vágni, ragasztani és sokra értékelnéd, ha a csomagolóanyag nem a kukában végezné? Erre is van megoldás. A változatosság kedvéért…megint egy Japánból származó módszer, amelynek a neve furoshiki.

A nevét nem szükséges megjegyezned, csak annyit, hogy ezzel a technikával bármilyen ajándékot pár mozdulattal becsomagolhatsz egy tetszetős kendőbe, amelyet a megajándékozott megtarthat, használhat. Kendőként, asztalterítőként, vagy akár tovább is ajándékozhatja.

Mutatós, szép, környezetbarát.
Annyira egyszerű a kivitelezése, hogy még az ovisok is meg tudják csinálni.

Mint láthatod, a díszcsomagolás házilag sem túl bonyolult, a legtöbb hozzávalót is megtalálod az otthonodban, vagy egy közeli papírboltban.
Kápráztasd el minden alkalommal szeretteidet a csodálatos Oriflame termékek és az egyedi, kreatív csomagolás segítségével!

Sminktippekről, az Oriflame üzleti lehetőségről többet is olvashatsz a honlapomon.

Ha kérdésed van, segítségre van szükséged, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Call Now Button