SMINK ÉS PÉNZ - BONCATA CSILLA FÜGGETLEN ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓ

BUDAPEST (20) 620 5860

Közel ülő szemek sminkelése

Közel ülő szemek esetén milyen smink áll jól?

Még mielőtt belemennénk abba, hogy hogyan sminkeljünk helyesen, nézzük meg, hogy mit takar a közel ülő szemek kifejezés.

A legegyszerűbb módja, hogy ezt meg tudd állapítani, ha megméred, hogy a két szemed közé beférne-e még egy harmadik.

Ha úgy látod, hogy csak szűkösen, vagy egyáltalán nem, akkor érdemes ezeket a sminkelési tippeket alkalmaznod, hogy még lenyűgözőbb legyen a kinézeted:

A szem sminkelésének lépései közel ülő szemek esetében:

  • Ha szükséges, használj korrektort a szem alatti karikák eltüntetésére. Nem kell sok, csak három pötty, amit az ujjaiddal, finom, ütögető mozdulatokkal tudsz a leghatékonyabban a bőrödbe vinni.
  • Fehér, vagy nagyon világos szemhéjárnyalót vigyél fel a szemhéjad belső felére. Érdemes egy nagyon keveset a belső szemzugon túl, az orrnyerged közelébe is kenni.

Minél fényesebb, világosabb a belső, az orrodhoz közel álló része a sminkednek, optikailag annál távolibbnak tűnnek a szemeid. Egy fehér szemceruza használata is csodákat tud tenni.

  • Egy kontrasztos, sötétebb árnyalatú szemhéjárnyalót használj a szemhéjad külső részén, akár egészen a szemöldököd külső széléig. A világos és a sötét szemhéjárnyalót középen satírozd össze, hogy az átmenet természetes legyen.
  • A szemceruza, vagy szemhéjtus vonala a belső szemhéjzugtól távolabb induljon és a külső szemzugon túl érjen véget. A cicaszemekről sem kell lemondanod, de ha így szeretnél sminkelni, akkor is fontos, hogy ne a belső szemzugból induljon a tusvonal húzása.
  • A szempillaspirál segítségével még jobban „széthúzhatod” a szemeidet, ha úgy használod, hogy a leginkább a szemed külső részéhez közeledve egyre erőteljesebbé váljon a fedés.

 

Mint láthatod, a szem sminkelése akkor sem túl bonyolult, ha közel ülő szemeid vannak, csak néhány alap sminktermékre van szükséged és a szükséges sminkelési technikákat kell használnod.

Légy szép minden alkalommal, az Oriflame természetes alapanyagokból készült minőségi termékeit használva a legjobb eredményre számíthatsz.

Regisztrált tagként az aktuális katalógusban feltüntetett áraknál is kedvezőbb áron vásárolhatsz, minden egyes terméken 20%-ot spórolva.

Ide kattintva pár másodperc alatt be tudsz regisztrálni, és azonnal meg is rendelheted a sminkkészletedből hiányzó termékeket, hogy elkészítsd a legcsodásabb szemsminkedet.

Íme, néhány Oriflame termék, amelyekre szükséged lehet az ideális szemsminked elkészítéséhez:

korrektor

Korrektor

 

Stiftes szemhéjárnyaló

Stiftes szemhéjárnyaló

Természetes szemhéjárnyaló paletta

Természetes szemhéjárnyaló paletta

Vizálló szemhéjfilc

Vizálló szemhéjfilc

Vízálló szempillaspirál

Vízálló szempillaspirál

Ha kérdésed van, írj, vagy hívj, szívesen segítek.

Call Now Button