SMINK ÉS PÉNZ - BONCATA CSILLA FÜGGETLEN ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓ

BUDAPEST (20) 620 5860

Keress pénzt Oriflame termékek ajánlásával!

Keress pénzt már ma

Forrás: www.oriflame.com

Keress pénzt már ma, regisztrálj online a kedvezményes vásárlási lehetőségért!

Nézd meg, hogy milyen ajándékokkal ösztönzi a munkádat az Oriflame már a belépésedet követő első három katalógus időszaka alatt!

Keress pénzt kedvenc Oriflame termékeidről mesélve a barátaidnak, ismerőseidnek:

Az Oriflame-hez való csatlakozással nem csak a katalógusban található termékeket vásárolhatod meg 20%-os kedvezménnyel, hanem lehetőséged van értékesíteni is ezeket. Így akár ingyen juthatsz a kedvenc kozmetikumaidhoz, sőt ennél sokkal többet is kereshetsz.

Több zsebpénzt szeretnél, hogy amikor együtt lógtok a barátnőiddel, bármikor beülhess velük egy fagyira, sütire, vagy elmehess velük szombat este bulizni?

Kinéztél magadnak egy új ruhát, cipőt, vagy mobiltelefont?

Szívesen elmennél nyáron egy fesztiválra, de még nem tudod, hogy miből fogod finanszírozni?

A főiskola mellett nem tudsz részmunkaidőt sem vállalni, de jó lenne valami bevételi forrás, amiből akár otthonról is tudsz pénzt keresni?

Független Oriflame szépségtanácsadóként mindezt megvalósíthatod.

Keress pénzt a szabadidődben, munka melett, vagy az iskolai szünetben:

Nem vagy alkalmazott, nincs főnököd, akkor és annyit dolgozol, amennyit szeretnél, vagy amennyi az idődbe belefér.

Ott, ahol kedved tartja, otthon, egy parkban, egy cukrászdában, vagy szünetben, az iskolában, munkahelyen.

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy:

Mennyi pénzt lehet ezzel keresni?

A nullától kezdve, határ a csillagos ég.

Rajtad múlik.

Itt mindenki annyit keres, amennyit dolgozik.

Ez végül is egy üzlet, a tipikus vállalkozások kockázatai nélkül.

Akár már most elkezdhetsz pénzt keresni.

Mutasd meg a katalógust a barátnőidnek, ismerőseidnek, segíts nekik megtalálni a számukra megfelelő termékeket. A rendelésedet online leadhatod akár mobilról is.

A beszerzési ár 25%-kal alacsonyabb, mint a katalógusban feltüntetett ár. Ez a te azonnali jövedelmed.

Ha például 5 000 Ft-ra van szükséged ahhoz, hogy kiszórakozd magad hétvégén, akkor 25 000 Ft értékben kell megrendeléseket gyűjtened a katalógusból. Lehet, hogy ehhez elég egy barátnődnek megmutatnod a katalógust, de lehet, hogy tíz vásárlóra lesz szükséged.

Háromhetente jelenik meg új katalógus, jobbnál jobb új termékekkel, szuperakciókkal. Rövid időn belül ki tudod alakítani a vásárlóid körét, akikkel ha törődsz és segítesz nekik, állandó megrendelőiddé válnak.

Keress pénzt anélkül, hogy eladnál, egyszerűen csak mutasd meg az Oriflame katalógust, oszd meg a tapaszatalataidat és légy önmagad:-)

De én nem tudok és nem is szeretek eladni…mondhatod,

És teljesen megértelek. Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki az az igazi értékesítő típus. Tudod, aki eladja bárkinek a semmit- becsomagolva…Megígérem, nem kell ilyennek lenned.

Biztos, hogy te is ismersz olyan rámenős üzletkötőt, aki lyukat beszél a hasadba, megpróbál rád sózni valami vackot, égnek áll a hajad tőle, és alig tudod lerázni. Ilyennek sem kell lenned. Sőt. Eszedbe ne jusson ilyennek lenni.:-)

Ha szereted és használod a termékeket, valószínűleg nem esik nehezedre elmondani a véleményedet a barátnőidnek, ismerőseidnek. Nem kell rájuk tukmálnod semmit. Válj „szakértővé”, olvasgasd a termékleírásokat, hogy hasznos tanácsokat tudj nekik adni. Vásárolhatsz termékmintákat is.

Keress pénzt kockázatok nélkül:

Az Oriflame 30 napos 100 % -os pénz-visszafizetési garanciát nyújt minden termékre.

Csak kiváló minőségű termékek mellett lehet ezt vállalni.

Minden egyes Oriflame katalógus ellenállhatatlanul szép és esztétikus. Elég megkérdezned, hogy szeretnék-e megnézni. Mindenki szeretné végiglapozni, megszagolni az illatosított oldalakat.

Keress pénzt online az Oriflame katalógus segítségével:

Nem tudod minden ismerősöddel személyesen felvenni a kapcsolatot? Használhatod a közösségi médiát, egyszerűen átküldheted a linkeket.

Nem kell semmit eladnod. Sokkal fontosabb, hogy jó „hallgató” legyél, figyelj a barátnődre, ismerősödre. Csak így tudod meg, hogy mi a problémája, mire van szüksége, miben tudsz Te segíteni neki. Ez az üzlet kapcsolatépítésről és a kapcsolatok ápolásáról szól.

Egy édességeket forgalmazó céget vezettem, amikor felhívott egy diákszövetség részéről egy lány, kérte, hogy szponzoráljuk őket. Eljött hozzánk, és miközben beszélgettünk, észrevette az egyik polcon lévő Oriflame termékeket. Azt mondta, hogy egy ismerősétől azt hallotta, hogy nem annyira jók. Megkérdeztem, hogy kipróbált-e bármit is, mondta, hogy még soha. A kezébe adtam három aloe verás arcápolási terméket, hogy próbálja ki, kíváncsi vagyok a véleményére. Két nap múlva felhívott, hogy meséljek neki az üzletről, szeretne csatlakozni, imádja a termékeket. Így ismertem meg egy sikeres üzlettársamat és barátnőmet.

Nem kell bespájzolnod termékekből, egyszerűen csak mutasd meg a katalógust, írd össze a megrendeléseket és oszd szét, amikor megérkeztek. Pár nap után érdemes rákérdezned, hogy elégedett-e az ügyfeled, esetleg adhatsz pár tippet még a használathoz, ezzel is éreztetve, hogy törődsz vele, számodra fontos a véleménye. Ha a drogériában vásárol, biztos, hogy nem fordul elő ilyesmi vele, hogy vásárlás után megkérdezzék, hogy mennyire elégedett:-)

Ha az Oriflame termékeket ajándékba vásárolnák meg ismerőseid, innen tudsz inspirációt gyűjteni, hogy ajándék csomagolási ötleteket is adj nekik.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Vedd fel velem a kapcsolatot itt

Vagy töltsd ki az Oriflame regisztrációs űrlapot ITT

 

Nem csak egy kis zsebpénzt szeretnél, hanem egy igazi üzletet? Olvass tovább itt.

Call Now Button