SMINK ÉS PÉNZ - BONCATA CSILLA FÜGGETLEN ORIFLAME SZÉPSÉGTANÁCSADÓ

BUDAPEST (20) 620 5860

Dúsító szempillaspirál teszt- Oriflame The One Volume Blast

dúsító szempillaspirálA The One dúsító szempillaspirál egyik kedvenc Oriflame szempillaspirálom, amelyet a mindennapokban szoktam használni.

Az applikátor része a többi szempillaspiráléhoz képest picinek tűnik, de éppen emiatt könnyebben használható, elérheted vele maszatolás nélkül a belső szemzúghoz közelebb lévő szempillákat is.

Egy rétegben felvíve természetes hatást kelt, miközben gyönyörűen szétválasztja a szempillákat, sokkal hosszabbnak tűnnek.

A dúsító hatás véleményem szerint két rétegben felvíve válik látványosabbá. Így sokkal drámaibb hatást tudunk elérni.

Nem csomósodik, nem pereg le, így akár egész nap gond nélkül viselhetjük.

A nap végén a dúsító szempillaspirál pillanatok alatt nyom nélkül eltávolítható bármilyen sminklemosóval.

Nekem elég érzékeny a szemem, de az Oriflame szempilla dúsító szempillaspirálja még soha nem okozott égető, vagy viszkető érzést.

Arra mindig figyelek, hogy hat hónapnál ne használjak tovább egy szempillaspirált sem, egyrészt, mert ennyi idő után könnyen irritációt, gyulladást okozhat, de az állaga is megváltozik, kiszáradhat, felvitelt követően lepereghet, csomósodhat.

Összefoglalva, ha a mindennapokra szeretnél egy megbízható, könnyen kezelhető, természetes hatást nyújtó szempillaspirált, az Oriflame The One Volume Blast szempillaspirál egy jó választás lehet.

A termék aktuális ára 2 499 Ft, de megvásárolhatod 20%-kal olcsóbban, azaz 2 000 Ft-ért, ha pár kattintással regisztrálsz törzsvásárlónak. Ebben az esetben egy éven keresztül minden Oriflame terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Az Oriflame regisztrációról itt olvashatsz bővebben.

Termék neve: Oriflame The One Volume Blast dúsító szempillaspirál

Kiszerelés: 8 ml

Szín: fekete

Hatás: dúsító

Bőrtípus: mindegyik

Ára:  2 499 Ft

Call Now Button