ajándék csomagolás ötletek

Ajándék csomagolás ötletek minden alkalomra

Ajándék csomagolás ötletek- minden alkalomra

Ajándék csomagolás ötletek, amelyek segíthetnek még nagyobb örömet szerezni a megajándékozottnak:

Szeretteinknek, barátainknak ajándékot adni legalább annyira jó érzés, mint ajándékot kapni tőlük.

ajándékcsomagolás

 Összegyűjtöttem 7 ajándékcsomagolási ötletet. Van egyszerű, kreatív, környezetvédő, biztosan találsz közöttük olyat, amelyet te is szívesen kipróbálnál.

 

1. Ajándék csomagolás ötletek gyorsan, egyszerűen: Ajándéktasak

Pár perc alatt elkészítheted ezt az ajándéktasakot, ha 1-2 kisebb terméket szeretnél ajándékozni a barátnődnek, anyukádnak, vagy a nagyinak.

Kerülhet bele körömlakk, szempillaspirál, szemceruza, kézápoló krém, vagy parfüm. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, csak színes papír, ragasztó és olló.

Itt láthatod az ajándéktasak elkészítéséhez szükséges lépéseket:

2. Ajándék csomagolás ötletek: Egy csokor sminktermék

Az egyik kedvencem, mert fantasztikusan mutat, és az elkészítése sem túl bonyolult.

A kisméretű dekorkozmetikumokat egy csodálatos csokorba rendezheted, akár édesanyád, lánytestvéred, barátnőd születésnapjára, névnapjára, lánybúcsúra, vagy egyéb eseményre.

Mire lesz szükséged? Csomagolópapírra, dekor kreppelt térkitöltő papírra (vagy valami helyettesítő anyagra), hurkapálcikákra, ragasztóra, ollóra és opcionálisan egy pár szál virágra és természetesen az ajándékba szánt  sminktermékekre.

Kreatív ajándék csomagolási ötletek, ha ajándék szettet szeretnél ajándékozni:

3. Ajándék csomagolás ötetek: Készíthetsz kimonó formájú díszcsomagolást, ha az  ajándék szettet hölgyismerősnek szánod.

Szükséged lesz hozzá csomagolópapírra, ragasztószalagra, szatén szalagra és ollóra.
Itt lesheted el a megvalósításhoz szükséges lépéseket:

4. Ajándék csomagolás ötletek: Ugyancsak a japán stílusnál maradva, választhatod ezt a nagyon elegáns, bár az előbbinél kicsivel több kézügyességet igénylő csomagolási technikát.

Csomagolópapírra, krepp-pappírra, ollóra, ragasztószalagra és kétféle selyemszalagra lesz szükséged az elkészítéséhez:

5. Ajándék csomagolás ötletek: Párodnak, barátodnak, férfi ismerőseidnek szánt ajándék szettet ing formájú csomagolásban is átnyújthatod.

Ajándék csomagolópapír, ragasztószalag, ajándékszalag szükséges hozzá. Könnyű elkészíteni, és az eredmény valóban mutatós és elegáns.

6. Ajándék csomagolás ötletek: Több nagyobb termék esetében, például testápoló, tusfürdő, kéz- és lábápoló termékek, sampon, stb. esetében pazarul mutat majd az ajándékod, ha egy papírdobozba helyezed a termékeket, majd az egészet celofánba csomagolod.

Lépésről-lépésre megnézheted itt, hogy hogyan kell eljárnod:

7. Ajándék csomagolás ötletek: Nem akarsz hajtogatni, vágni, ragasztani és sokra értékelnéd, ha a csomagolóanyag nem a kukában végezné? Erre is van megoldás. A változatosság kedvéért…megint egy Japánból származó módszer, amelynek a neve furoshiki.

A nevét nem szükséges megjegyezned, csak annyit, hogy ezzel a technikával bármilyen ajándékot pár mozdulattal becsomagolhatsz egy tetszetős kendőbe, amelyet a megajándékozott megtarthat, használhat. Kendőként, asztalterítőként, vagy akár tovább is ajándékozhatja.

Mutatós, szép, környezetbarát.
Annyira egyszerű a kivitelezése, hogy még az ovisok is meg tudják csinálni.

Mint láthatod, a díszcsomagolás házilag sem túl bonyolult, a legtöbb hozzávalót is megtalálod az otthonodban, vagy egy közeli papírboltban.
Kápráztasd el minden alkalommal szeretteidet az egyedi, kreatív csomagolás segítségével!

Ha kérdésed van, segítségre van szükséged, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot

Scroll to Top